Nejnovější recenze ze sekce Baskytary
- dostacujici pro zkouseni popripade i hrani Dobry zvuk
klasika Fender dobry vzhled dobry zvuk určitě si na to zahraju na stridačku s baskytarou BACH Jo Jsem spokojen pasuje mi do ruky
Velmi dobrý nástroj. Pěkně vyvážený, super zvuk ve zkušebně i na koncertu. Doporučuji.
Za ty peníze je to jednoznačně skvělý kup. Zvuk je výborný, zpracování fakt precizní. Pokud někdo chce aktivní JB za rozumné prachy, dobrá volba. Stačí naladit a můžeš hrát. Zvuk je fakt hodně variabilní. Na můj vkus je ale té elektroniky až příliš a lakovaný krk mi úplně nesedí v ruce.
Nesmrtelná klasika. Je to přesně to, co to má být - výborně hrající a dobře zpracovaná basa, která je věrná tradici a odpovídá současnosti. Měl jsem kopii PB i JB, dneska už jsou i jiní výrobci na vysoké úrovni, ale Fender má osobitý feeling a ty roky vývoje jsou poznat.
- dyzajn
Parádní poměr cena / výkon
- zatím málo vyzkoušeno
- Vzhled
- Velmi čistý zvuk
- Mnoho možností nastavení zvuku (aktivní preamp)
- Nízká hmotnost na 5strunnou kytaru
- Mechaniky nejsou úplně přesné při ladění, ale jednou naladěné drží dobře
- Nultý pražec není příliš kvalitně vyveden
- Klobouček přepínače částečně sklouzne v krajních polohách (přepínač je moc "utopen" v těle kytary)
Kytara, která naprosto fantasticky vypadá a podobně i hraje. Těch pár drobných vad jí rádi prominete.
- skvělá basa pro hráče s menšími prsty
- plnohodnotný nástroj i na živé hraní
- je to short-scale, takže trochu dunivější zvuk, ale to není vyloženě nevýhoda
- snímače za moc nestojí, pro vážnější hraní to chce vyměnit za lepší, na domácí hraní stačí
- kosmetické nedostatky z výroby, ale nic co by nešlo vyřešit hadříkem a šmirglem
- lak za moc nestojí
Teprve se učím na baskytaru hrát
- super
velká malá basa, krásný zvuk, pohodlné hraní
- Cenově dostupná, kvalitní baskytara s výborným zvukem, lehký a vyváženým tělem.
- Doporučuji před používáním svěřit k odbornému seřízení /dohmat a pod./
Dobrý nástroj za dobrou cenu …
- Fender Precision Bass přišel rychle a naprosto v pořádku. Absolutní spokojenost.
Fender Squier Classic Vibe '70s Jazz Bass
Přidáno: 4. listopadu 2019
(naposledy upraveno 30. ledna 2020)
Zakoupeno v Kytary.cz
- Váha!
- kvalita,zvuk
- absence podrobného manuálu
budete spokojeni
- Set je bezvadný. Dcera je spokojena moc.
- Po seřízení je to čtyřka na funky jako dělo
- Ladí až do poslední polohy
- Široká škála korekcí
- Není
- pěkně vypadá
- solidně vybavená elektronikou
- lehká
- pěkně hraje, zatím jsem nenašel problém
- skvělý poměr cena / výkon
- nevím jestli mé nadšení neplyne i z toho, že mám prostě novou basu, na kterou se hraje o 200% lépe, než na tu starou ;)
super
Zobrazuji 161 - 180 ze 409 recenzí « Předchozí 1...7 8 [ 9 ] 10 11...21 Další »