Nejnovější recenze ze sekce Baskytary
- pro začátečníka super
- Renomovaná značka
- Pěkné dílenské zpracování a design
- Nízká hmotnost ve srovnání s baskytarou s plným tělem
- Příjemný "akustický" zvuk
- Zakoupeno za akční cenu s dobrým poměrem cena/užitná hodnota
- Vestavěná ladička
- V balení není nástrojový kabel
- Drobné ovladače hlasitosti, basů a výšek
- Hlasitost nástroje při čistě akustické hře postačí jen pro domácí cvičení, veřejná produkce vyžaduje zesílení ozvučovací technikou
- ZATÍM BEZ ZÁVAD
NEMÁ
- hraje jako prase na to ze to nejnizsi rada
- je krasna a musis ji mit :P
Klasika neni co dodat, od mexicana a usa zvukove temer identicka za ty prachy asi best kauf . Rozhodoval jsem se mezi sandbergem a timhle squierem a neprodelal jsem :)
- snímače
- špatná ergonomie
- Fender pro začátečníky a pokročilé za super cenu.
- Z mého pohledu (za ty peníze) nemá tahle basa jedinou chybu.
- Zpracování i zvuk kytary jsou super.
- Sorry jako, ale žádné mínus nevidím :-)
Levná basa pro začátečníky a pokročilé.
Za málo peněz, doslova hodně muziky.
Fender prostě opět nezklamal.
Koupil jsem v setu i s combem a popruhem, vše od Fender.
Jsem maximálně spokojen.
Aktivní elektronika funguje bez chyby. Kytara jako taková je skvělé zpracovaná.
- kvalitni zvuk,barva
- Neuvěřitelný nástroj za pakatel. Kvalita provedení opravdu vysoká. Krásný dohmat. Rovný krk. Nic nedrnči. Krásné padne do ruky a díky váze a pohodlnosti se dá hrát hodiny.
s prodktem jsem velmi spokojeny
Na přední straně kytary jsou praskliny v laku. Když jsem kytaru objednával, byla udána původní cena a sleva 15%. Na faktuře, která byla přiložena, byla původní cena nižší, a sleva byla 5%. Z toho usuzuji, že jste si byli vědomi, že mi posíláte poškozené zboží. Nikdo mne však o tom předem neinformoval. Velice jste mě zklamali. Zatím jsem byl s vaším obchodem spokojen, ale po této zkušenosti si další nákup rozmyslím.
- Zpracování na vysoké úrovni, která odpovídá nástroji tak o dvě třídy výš. Výborný zvuk , za velmi přijatelnou cenu.
- Vzhled
- Zvuk
- Vzhled, opravdu se mi moc líbí, přesně se mi trfuje do vkusu
- Kvalita v této cenové relaci až překvapivá
- Líbí se mi zvuk a to i H struny, která občas bývá so, so
- Pohodlná hra
- Nevím, jestli na nějakou narazím, zatím jsem ve fázi počátečního nadšení :-)
Myslím si, že nástroj jde kvalitou do vyšších kategorií, než kolik stojí.
- Neda se nic vytknout. Vyborna v aktivnim i pasivnim rezimu s nastavenim na vsemozne styly. Skvele zpracovana, ladeni drzi, snadno hratelna, bezproblemovy prechod ze 4 strun.
- prodloužená menzura 889 mm
- nepadá na hlavu
Drnčí struny G/ta spodní/ a E.Dle návodu je nutné seřídit krk,ale do toho se pouštět nebudu.Navíc bych ztratil záruku.
- je to lehký nástroj s dobrým krkem
- Za tu cenu skvělá
Velmi rozporuplný mix až překvapivě kvalitního, se standartní China kvalitou. Neobvykle precizní zpracování krku nástroje. Ač jsem hledal sebevíc, nenašel jsem chybu. Mechaniky jsou v akceptovatelné kvalitě. Elektrická část měla zcela běžnou a očekávanou kombinaci studených a přepálených spojů. Tělo nástroje je opracováno jen velmi hrubě, předvrtané otvory jsou nepřesné, a skutečný problém shledávám v kvalitě zvoleného materiálu, kde je velmi výrazná vada v podobě rozpadající se části hnilobou napadeného dřeva. Nejedná se o neodstranitelnou vadu, ale tohle by se do prodeje dostat nemělo.
Jednoduše shrnuto: Kdo si chce za pár korun sestavit kopii Fender Precision, je toto vhodná volba. Jen upozorňuji, že je vhodné mít alespoň základní vědomosti o stavbě podobných nástrojů. Nechcete-li investovat velké sumy peněz, ale pořídit si celý nástroj v hodnotě slušného snímače a neočekáváte výkon jako u originálu, potom je tohle asi ta správná volba. A pokud chcete mít nástroj, o kterém řeknete, že jste si ho postavili sami, tak v tomto případě nebudete lhát. Je na tom fakt dost práce, aby to k něčemu bylo.
Zobrazuji 181 - 200 ze 409 recenzí « Předchozí 1...8 9 [ 10 ] 11 12...21 Další »