Nejnovější recenze ze sekce Baskytary
Doporučuji
Dimavery Bass Set
Přidáno: 29. prosince 2015
(naposledy upraveno 30. prosince 2015)
Zakoupeno v DISCOkatalog.cz
- Vyborny nástroj pro nenáročné hráče a začátečníky.Doporučuji.
- Všechny problémy vyřešeny.
Doporučuji,ikdyž byl s dodáním zboží mezi svatky trochu problém.Komunikace s majitelem byla výborná.Všechno je v pořádku.Děkuji a doporučuji tento eshop.
- krásné zpracování hlavy nástroje
- bezvadný povrchový lak
- nádherný zvuk pasivních snímačů (po úpravě)
- i když je nástroj lehčí (4,5 kg) je dobře vyvážený
- neseřízený nástroj
- vyloženě zvuk ničící aktivní elektronika ATB-1
- nutnost jejího odpojení, nebo výměny
- zásilka neobsahuje nástrojový kabel, ani řemen
- chybí jakýkoliv návod k použití, natož český
Obchod dodává zboží, které patří do střední cenové kategorie (10tis) způsobem, jako by šlo o zboží nejlevnější (do 5tis.) Není seřízený hmatník, ani oktávy. Chybí kabel, řemen, návod k použití.
Jinak se jedná o kvalitně zpracovaný nástroj, vhodný pro ostřejší žánry, vzhledem k silnějšímu výstupu pasivních snímačů.
Na vadný obvod ATB-1 (active tone boost) nepřišli ani ve fabrice v Indonésii. To je ale pouze doměnka, neboť nikde na internetu není k nalezení ani schema tohoto zařízení, ani žádný podrobnější popis jeho funkce.
Doporučuji proto zmiňovaný obvod odpojit a použít pasívní zapojení snímačů, budete odměněni krásným, plným zvukem v celém rozsahu.
Stačí jen vyřadit obvod odletováním od výstupní zdířky, stíněný kabel, kterým se signál do obvodu přivádí kousek od obvodu ucvaknout a naletovat na výstupní zdířku.
První dva potenciometry slouží pro regulaci hlasitosti jednotlivých snímačů (VOLUME), třetí potenciometr pak místo Active Tone Boost slouží jako celková tónová clona (TONE).
Pro zručnější hudebníky doporučuji výměnu za elektroniku Bartolini HR 3/3, nebo Bartolini HR 3/3AP, jedná se o dvoupásmové aktivní korekce, s možností pevného nastavení citlivosti (GAIN) na vnitřním trimru, nastavením výšek (TREBLE) a basů (BASS) na zdvojeném potenciometru. Elektronika Bartolini HR 3/3AP nabízí navíc pomocí nazdvednutí potenciometru (VOLUME PUSH-UP) přepínání mezi ACTIVE - PASIVE. Připravte se ale, že za ně dáte na e-shopu Muzikant.cz bez vypínače 4920 a s vypínačem 5260 Kč.
nemam cas
S produktem jsem spokojen
- dobrý zvuk i provedení
Za tyto peníze super nástroj
- Provedení
- Při hře v sedě padá na hlavu, takže je nutné si ji "ustálit"
Rozhodoval jsem se mezi Mexickým Fenderem a touto kytarou. Nakonec jsem rád, že jsem zvolil Sandberg. Sice v baskytarách nejsem žádný velký znalec, ale dle mého názoru perfektní nástroj za tuto cenu.
- Kvalitni zpracovani
- Hraje jak dabel
Perfektni zvuk
Velice dobre se drzi
Zvlada tvrde skladby i lehke jamivani
- Zvuk je parádní
- Sedne do ruky
- Obal zdarma
- Krásná pasivka
- Je to těžká váha
Nechtěl jsem BB 1025x, nelíbí se mi nástroje s pickguardem. Koupil jsem BB 1025 TBS - poslední kus v e-shopu, protože jsem nenašel obchod, kde ji vyzkoušet. Za ty peníze to byl velký risk kupovat naslepo. Ale vyplatilo se. Jak jsem ji vybalil, sedla mi hned do ruky, jakoby tam patřila. Ale potom, co jsem ji zapojil, sem šel málem do kolen. Ten zvuk je opravdu parádní. Nevím, jestli je to tím velkým tělem, strunama skrs tělo nebo snímačema, ale jsem nadšený.
Pro mě trefa do černého. Sice se holka trochu pronese, ale popravdě - ještě jsem neslyšel pořádný zvuk z lehké basy (nepočítám aktivky - nic pro mě ;-) )
Za tu cenu ideální nástroj, krásně padne do ruky, jenom nejdou sehnat továrně natáhnuté struny 0.35-105
slušná kvalita za malou cenu, dobrá do začátků
- Perfektní provedení.
- Nemám připomínek.
Výborný hudební nástroj pro každého.
dobra koupe
- Kvalitní provedení
- Hraje se výborně
Když jsem si vybíral novou basu, tak jsem se koukl na tuhle a už jsem měl jasno.
- Image, snobárna? Ne inspirace.
- Opravdu pěkný zvuk, větší možnosti než jsem očekával.
- Vynikající krk.
- Precizní ladění.
- Chromový kryt, který jsem samozřejmě hned demontoval, ale i tak je úžasný.
- Účelné a jednoduché ovládání.
- Kufr váží 6,5 kg nástroj 4,5.
- Jediná výhoda kufru je, že s ním můžete i do drsnějších podniků a každý vás nechá raději být, protože si nemůže být jistý co se skrývá uvnitř.
Po půl roce hraní doporučuji.
Použití rock, blues, slap, prsty.
Volil jsem mezi MusicMan a tímhle nástrojem, nelituji.
Udělejte si radost stojí to za to.
- má skvělý zvuk i design
- zatím nemám
jsem velmi spokojený
Nádherný zvuk
- Lehučká až neuvěřitelně,
Zvuk je takový "svůj"
Hliníkovým drátům se do připravených děr moc nechce, snad se to vychodí.
Je krásně skladná do auta.
Prostě kdo zná - je to basa Jananaska i když asi ne ta Jardova původní ale teď někde kopírovaná.
To hraní do sluchátek nic moc, když chce někdo takhle trénovat tak je to lepší přes nějakou krabičku.
- kvalitní provedení
perfektní nástroj pro začínající hráče
- super zpracování
- seřízeno, koupit a hrát!
- královský nástroj s úžasným zvukem
- hned jsem se do basy zamiloval ;-)
- pevný kufr od Fendera
- v kufru řemen Fender+ zámky, kabel Fender a seřizovací klíče.
Celý život jsem čekal a už mám basu doma. Made in USA, koupeno v českém obchodě. Značka mluví za vše - není co dodávat. Perfektní nástroj pro hráče, kteří to s muzikou myslí vážně. Chyby jsem nehledal, žáné nejsou. Asi 15 let jsem hrál na "Ibanez BTB 405" s aktivní elektronikou (Indonésie). Fender má navíc mini přepínač na volbu pasiv/aktiv. Takže kytara "neumře", když dojdou baterie. "Fender American Delux Jazz Bass V" je baskytara s úžasným zvukem, s aktivní elektronikou, která umořňuje zvuk namíchat dle libosti. Tím je mástroj univerzální na všechny staly hraní. Je to sice dražší nástroj, ale peněz nelituji.
Zobrazuji 281 - 300 ze 409 recenzí « Předchozí 1...13 14 [ 15 ] 16 17...21 Další »